site traffic analytics

Paralela 45: creștere de 30% a vânzărilor în primul trimestru

Alin Burcea, Paralela 45În acest an, Paralela 45, unul dintre principalii touroperatori din România, operează curse charter din 10 orașe: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Târgu Mureș, iar din acest an, și din Arad, Oradea, Suceava, Bacău, Baia Mare. Principalele destinații sunt Turcia, Grecia, Spania, Portugalia, Italia, Cipru, Dubai iar ca destinații care și-au revenit puternic, Egipt și Tunisia.

Potrivit lui Alin Burcea, președintele Paralela 45, pentru Antalya s-au făcut cele mai multe rezervări în perioada de early booking (ianuarie-martie 2019), mai exact în proportie de 40%.

Cursele charter spre Antalya sunt operate din București, Cluj, Iași, Timișoara, Târgu Mureș și, în premieră pentru anul acesta avem plecari și din Bacău – cu un grad de ocupare în acest moment de 77%. Baia Mare este ocupat în proporție de 69%, Baia Mare și Oradea au un grad de ocupare de 57%, iar Suceava și Arad au un grad de ocupare de 56%. Burcea estimează că peste 25.000 de clienți ai Paralelei 45 își vor petrece vacanța de vară în stațiunile de pe riviera turcească și peste 200.000-210.000 de turiști la nivel național. Alin Burcea, Paralela 45

Alături de Antalya, pentru serviciile all inclusive este foarte solicitată și stațiunea Bodrum, de la Marea Egee, Paralela 45 urmând să trimită aici circa 4000 de turiști, cu zboruri din București și Cluj.

Reintroduse în portofoliul Paralela 45 după mai mulți ani de pauză, Tunisia și Egipt au avut succes în perioada de early booking, cu un grad de ocupare de peste 64%. Cursele din aprilie, mai și iunie sunt ocupate în proporție de 97%. Sejururile de 7 nopti în Tunisia și Egipt pornesc de la circa 500 de euro de persoană, cu zbor inclus.

În primul trimestru al anului, volumul vânzărilor Paralela 45 a crescut cu 30%, iar peste 18% din totalul rezervărilor au fost efectuate și plătite online.Adaugata pe : 04 / 04 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun