site traffic analytics

Republica Moldova se promovează în Germania

Ca urmare a unei întrevederii din 21 ianuarie 2019 a reprezentanților Consulatului General ai Republicii Moldova din Frankfurt pe Main și ai operatorilor turistici din acest important oraș german, au fost invitați să efectueze o vizită de informare în Republica Moldova câteva agenții de turism germane și reprezentanți ai presei. Evenimentul a fost susținut de către Agenția de Investiții, de către asociațiile agențiilor de turism din Moldova precum ANTRIM, ANAT, APIT, ANTREC, de către hotelele și vinăriile moldovenești cointeresate etc.

Turul informațional s-a desfășurat în perioada 2-6 aprilie, agențiile de turism germane având posibilitatea de a se familiariza cu destinațiile turistice, de a vizita mănăstirile și locurile istorice din țară, galeriile vinicole subterane, agropensiuni ș.a. Vizita părții germane a fost organizată într-o perioadă relativ restrânsă de timp, în vederea formării și lansării noilor produse turistice pe piața germană chiar începând cu sezonul estival al anului curent.

În acest sens au fost organizate sesiuni b2b între partenerii germani și agențiile de turism receptor din Republica Moldova, în cadrul cărora au fost prezentate și examinate mecanismele de colaborare, ofertele turistice concrete și propunerile eficiente de promovare a acestora publicului din Germania.

Operatorul și agențiile de turism din Germania au rămas profund impresionați de ospitalitatea și atenția deosebită acordate de către partea moldovenească, de organizarea cu succes a evenimentului, de frumusețea și lucrurile unice întâlnite în Moldova. Organizatorii moldoveni speră că această acțiune va constitui doar un prim pas în promovarea activă a Republicii Moldova ca destinație turistică în Republica Federală Germania, în special în land-ul Hessa și împrejurime.Adaugata pe : 08 / 04 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun