site traffic analytics

Românii au folosit voucherele de vacanță pentru rezervarea concediului de Paște

Hotel Guru, PasteConform unui studiu realizat de platforma de rezervări HotelGuru.ro principala destinație pentru vacanța de Paște a românilor rămâne și în acest an România. Printre destinațiile preferate de români se număra Transilvania și satele din Bucovina (33,7%), Delta Dunării (13,7%) și litoralul românesc (11,6%). 

La vacanța de Paște se adaugă și ziua liberă de 1 Mai, motiv pentru care numărul rezervărilor a crescut în această perioadă, afirmă hotelierii. Și anul acesta românii preferă destinațiile din România pline de tradiții și obiceiuri de Paște iar hotelierii pregătesc meniuri tradiționale pentru a-i primi pe oaspeți într-un decor de sărbătoare. 

Românii au folosit voucherele de vacanță pentru rezervarea vacanței de Paște

Voucherele de vacanță au fost folosite de peste 40% dintre respondenți pentru această mini-vacanță, profitând de ultimele săptămâni în care pot fi folosite. 

Cei care nu au avut vouchere de vacanță, au alocat între 200 și 400 lei / zi de persoană. 

Aproape 80% dintre respondenți au declarat că vor încerca să se încadreze în suma de 200 lei / zi de persoană, în timp ce 17,9% dintre respondenți  au declarat că se vor încadra în 300 de lei de persoană, pe zi. Doar 5% dintre respondenți au declarat că vor cheltui până la 400 lei pe zi, de persoană, în vacanța de Paște. 

Românii care au participat la studiu vor pleca în concediu cu familia, inclusiv cu copiii (43,2%), iar 37,9% dintre respondenți aleg să meargă în cuplu sau cu prietenii. 32,6% dintre românii care au răspuns chestionarului online își vor petrece sărbătorile Pascale acasă, motivul principal fiind bugetul redus (43,8%), dar și pentru a petrece sărbătorile acasă cu familia (39,1%) sau lipsa zilelor libere (17,2%). Adaugata pe : 26 / 04 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun