site traffic analytics

Air France România se implică în acțiuni caritabile

Air France Romania CSRDe peste 25 de ani, Air France are o activitate intensă la nivel global de ajutorare și sprijinire a copiilor aflați în necesitate, în țările din lumea a treia. Aproape 1.500 de proiecte derulate până în prezent au avut drept scop investiția în educația și sănătatea copiilor din țări din Africa, Asia, America latină și zona Caraibelor și a Oceanului Indian. România este singura țară din Europa (exceptând Franța) în care Fundația Air France derulează proiecte de responsabilitate socială. Acestea fac referire în special la dotarea cu cărți în limba franceză a unor școli și grădinițe situate în zone defavorizate.

În continuarea eforturilor globale ale companiei, Air France a donat la începutul lunii mai veselă, dar și alte produse de uz casnic Asociației Imaginează-ți și centrului de bătrâni Casa Speranței. În total, peste 10.000 de seturi de tacâmuri, veselă, dar și peste 5.000 de sticle cu apă au ajuns la cei în necesitate.

Potrivit lui Alexandru Dobrescu, Managing Director Air France KLM România, „prin sprijinul echipei Air France KLM din Aeroportul Henri Coandă și ai reprezentanților Asociației Imaginează-ți, mă bucur că am reușit să finalizăm și să valorificăm un număr mare de echipamente Air France. Îmi doresc să mai avem astfel de oportunități și în viitor.”

„Credem că lumea poate fi schimbată în bine pas cu pas, că fiecare om implicat și fiecare element de sprijin se poate transforma într-un mare beneficiu pentru proiectele noastre. Până acum am sprijinit mai multe centre de copii și am dotat cu panouri solare case. Ne bazăm pe contribuția companiilor precum Air France de a susține cauzele asociației noastre și de a le materializa în cât mai multe reușite”, susține Daniel Lixandru, reprezentantul Asociației Imaginează-ți.Adaugata pe : 30 / 05 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun