site traffic analytics

ROMEXPO găzduiește Expoziția SPACE ADVENTURE

Expozitia Space Adventure ROMEXPOÎn timp ce Neil Armstrong pășea pe lună și întreaga omenire era fermecată, președintele american discuta cu el prin radio – "Pentru un moment memorabil, întreaga omenire este cu adevărat unită.", a spus el.

Această replică s-a dovedit foarte aproape de adevăr, pentru că Apollo a fost cu adevărat o experiență unificatoare pentru comunitatea globală – oamenii au urmărit la unison acest eveniment unic în istorie, produsul unui avans nemaiîntâlnit în domeniul tehnologiei. Acest “mic” pas al lui Armstrong a fost posibil datorită eforturilor de cercetare în zona explorării spațiului. Expoziția Space Adventure dedicată acestui domeniu atât de fascinant arată publicului tehnologia și dispozitivele utilizate în cadrul unei aventuri în spațiu. Alături de povești impresionate despre realizările omului, expoziția prezintă și colecții extraordinare de instrumente și artefacte, dar și nava care a transformat visele în realitate.

„Bazându-se pe o colecție însemnată de obiecte legate de explorarea spațiului, expoziția explică procesele tehnologice care au stat la baza acestor realizări și aduce în lumina reflectoarelor poveștile oamenilor care au făcut totul posibil. Imediata apropiere a acestor artefacte va oferi o experiență bogată și autentică, va aduce palpitanta realitate a explorării spațiului în viețile noastre cotidiene.”, spun organizatorii expoziției.

Space Adventure este o expoziție itinerantă creată de către United States Space & Rocket Center.

Expoziția va fi deschisă între 6 iulie și 15 octombrie 2019, la Romexpo, iar accesul este permis vizitatorilor de toate vârstele, în baza unui bilet de intrare.

Istoria cuceririi spațiului încă de la începuturi până la realizările din ultima jumătateExpozitia Space Adventure ROMEXPO de secol va fi prezentată pe o suprafață de peste 2.000 mp. Peste 100 de exponate unice vor vorbi despre istoria omului în cucerirea spațiului. Printre acestea se numără stații spațiale, particule originale din spațiul cosmic și alte planete, bucăți și modele de sateliți, costume și accesorii pentru astronauți, particule de meteoriți, precum și piatra lunară și opera doctorului Wernher Von Braun, ce provine direct din arhivele U.S. Space and Rocket Center.

Expoziția va oferi oricărui vizitator, indiferent de vârstă, șansa unică de a face o călătorie virtuală în spațiu. Șase simulatoare vor putea fi testate pentru experiența absolut memorabilă a unui zbor în spațiu.

 

Mai multe detalii despre Expoziția Space Adventure sunt disponibile online, pe www.expozitiespatiala.ro și pe pagina de Facebook: http://bit.ly/SpaceAdventureFB.

 

Edițiile internaționale ale expozițiilor organizate de către US Space and Rocket Center în întreaga lume au reunit peste 2,5 milioane de vizitatori în Africa de Sud, Danemarca, Italia, Azerbaidjan, Israel, Cehia, Belgia, Polonia și Statele Unite ale Americii.

 Adaugata pe : 23 / 07 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun