site traffic analytics

MINISTRUL TURISMULUI ÎN CONTROL LA „SANIA DE VARĂ" ȘI LA CENTRUL BALNEOCLIMATERIC DE LA BORSEC

Bogdan Trif, BorsecMinistrul Turismului, Bogdan Trif, a inspectat, astăzi, stadiul lucrărilor pentru "Sania de vară" din orașul Borsec, județul Harghita, proiect pentru care Ministerul Turismului a decontat prima tranșă de bani în valoare de 776.000 lei. Tot astăzi ministrul Bogdan Trif a vizitat și șantierul de lucrări de la centrul balneoclimateric din Borsec, proiect finanțat tot prin Ministerul Turismului.

 

" Am ținut neapărat să văd progresul acestui proiect finanțat de Ministerul Turismului și mă bucur că autoritățile locale de aici au demarat lucrările pentru sania de vară, mai ales că Ministerul Turismului a plătit deja contravaloarea primei tranșe. Așteptăm cea de-a doua factură pentru echipamentele necesare construirii acestei instalații. Așa cum am spus și când am semnat contractul, este important ca în regiunile montane să dezvoltăm obiective pentru ca aceste zone să fie atractive pentru turiști în orice zi a anului și astfel, România va dobândi caracterul de destinație pentru 365 de zile. Așa cum știti, în ultima perioadă am semnat mai multe contracte de finanțare pentru diferite proiecte din întreaga țară. Vorbim de o pârtie de schi la Borșa, modernizarea și extinderea Delfinariului din Constanța, dar și construirea unui port turistic la Dunăre. Toate sunt proiecte extrem de importante pentru țara noastră și aceste investiții fac parte din obiectivele prioritare ale programului de guvernare. Insist să trag un semnal de alarmă pentru autoritățile locale care nu au depus până acum documentațiile tehnico-economice la Ministerul Turismului pentru proiectele ce se regăsesc în Masterplanul de investiții. Reamintesc că am simplificat procedura de depunere a acestor dosare pentru ca autorităților locale să le fie mult mai ușor în demararea proiectelor de interes turistic", a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

 

În urma verificărilor, ministrul Turismului se declară mulțumit de progresele realizate de autoritățile locale pentru construirea parcului de aventură. 

 

Contractul de finanțare pentru "Sania de vară" din orașul Borsec a fost semnat în urmă cu trei luni, iar investiția se ridică la peste 5 milioane de lei, sumă pentru care Ministerul Turismului contribuie cu 90% din investiția de bază.Adaugata pe : 28 / 08 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun