site traffic analytics

Paralela 45 prelungește termenele scadente pentru vacanta de vară și îi îndeamnă pe turiști să reprogrameze

Alin Burcea, Paralela 45Turoperatorul Paralela 45 reia progresiv activitatea, începând din 15 mai, cu un număr mărit de consultanți, pentru vânzare online în special, dar și offline, în agențiile din principalele orașe, care vor fi deschise conform normelor de funcționare.

Cu încasări reduse în ultimele două luni, consultanții Paralela 45 au lucrat pentru securizarea vacanțelor turiștilor și au răspuns la mii de mesaje și apeluri telefonice. În sprijinul turiștilor, termenele scadente precizate în contractele încheiate pentru vacanțele care au încă plecări incerte se măresc cu până la 21 de zile înainte de plecare.

Turoperatorul recomandă turiștilor, în continuare, reprogramarea vacanței, și nu anularea, fiecare cerere fiind tratată cu maximă responsabilitate.   

 

De vineri se pot rezerva bilete de avion pe cursele operate, se prelucrează solicitările corporate, se vând vacanțe în zonele balneo, dar și la munte și pe litoral, unde turoperatorul oferă și variante de cazare în apartamente și vile. Paralela 45 este pregătită să reia și destinațiile externe, acolo unde turismul extern primește undă verde, în prima fază fiind vorba despre Grecia, Bulgaria, Croația, Cipru și Turcia.

 

 

“Din ce în ce mai multe țări își propun, și chiar fac pași concreți pentru reînceperea activităților turistice, cu respectarea unor norme sanitare de siguranță, cu care, de altfel, începem să ne obișnuim. Vacanțele fac parte din experiența noastră de viață și nu putem renunța la ele. Cum nu putem să stăm la infinit izolați. Luăm toate măsurile care se impun și dăm startul unor călătorii în noile condiții de viață din 2020”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

 

 

În așteptarea tuturor clarificărilor, a anunțurilor oficiale și a normelor de călătorie pe care autoritățile tuturor statelor urmează să le anunțe în cel mai scurt timp, turoperatorul ia următoarele măsuri în sprijinul turiștilor, valabile pentru servicii externe:

  • În cazul plecărilor cuprinse în intervalul 1 iunie – 12 iulie:

  • Amânarea scadențelor restante de plată ale turiștilor cu până la 21 de zile înainte de plecare

  • Reprogramarea pachetelor pe curse charter, circuite și cazări individuale, la cerere, pe oricare altă plecare din sezonul 2020, fără perceperea unei taxe de reprogramare, dar respectând condițiile impuse de furnizori, pe lângă care se fac demersuri pentru  obținerea unor prețuri competitive

  • Cazurile de anulare voluntară se rezolvă punctual, cu respectarea condițiilor contractuale

  • Cazurile de anulare din partea furnizorilor vor fi anunțate cel mai târziu cu 21 de zile înainte de plecare

 

  • Plecări programate după data de 12 iulie:

  • Amânarea scadențelor până la 22 mai

  • Reprogramările, la cerere, depind exclusiv de flexibilitatea partenerilor străini, fiind tratate punctual, pentru găsirea celei mai bune soluții pentru clienți

    Anulările voluntare se supun condițiilor contractuale și nu sunt recomandate

 

Pentru toate aceste situații, consultanții Paralela 45 mențin comunicarea cu turiștii, prin email și telefonic, la numărul 021-9129, mulțumind fiecăruia pentru încredere, răbdare și înțelegere.

 

“Ca turoperator cu o experiență de 30 de ani, pe care am dobândit-o organizând călătorii la standarde ridicate pentru clienții noștri, din respect pentru ei, am făcut și facem demersuri pentru protejarea vacanțelor lor. Mulțumesc consultanților Paralela 45 care s-au implicat 100% în această perioadă pentru a răspunde doleanțelor turiștilor, în condiții deosebit de grele.

Din păcate, nu avem sprijinul autorităților române în această perioadă. Asistăm la o nepăsare față de domeniul agențiilor de turism, care realizează 80% din traficul de turiști, al angajaților din acest domeniu. În acest tablou nefast, relația dintre turist și agentul lui de turism este esențială, îi respectăm, le mulțumim pentru încredere și vrem să mergem mai departe împreună”, declară CEO Paralela 45.

 

Agenţia de turism Paralela 45, una dintre primele trei agenții private din România, a împlinit anul acesta 30 de ani de activitate. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia și Egipt, şi cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel, Paralela 45 combină experiența acumulată în 30 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.Adaugata pe : 13 / 05 / 2020.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun