site traffic analytics

Franța pregătește un Plan Marshall pentru turism

Lovit puternic de criza coronavirusului, sectorul turistic francez va beneficia de „un mare plan Marshall”. Guvernul francez intenționează să investească 1,3 miliarde de euro pentru a reînvia o activitate esențială pentru economia sa. Autoritățile franceze finalizează săptămâna aceasta schițele unui „mare plan Marshall” de investiții, de până la 1,3 miliarde de euro, pentru a sprijini sectorul turistic afectat de criza sanitară, a declarat, luni, 11 mai, Caisse des Dépôts.

„Acesta este un program de echitate care va fi validat și arbitrat de comitetul interministerial al turismului, care este prezidat de primul ministru. Se va baza pe capitaluri proprii, nu este un împrumut, ci o reală investiție", a declarat Olivier Sichel, director adjunct al Caisse des Dépôts.
„Programul va fi stabilit de guvern și apoi vom implementa împreună cu guvernul și cu diferiții factori interesați toate aceste sume, după cum este necesar”, a adăugat Olivier Sichel. „Scopul este cu adevărat acela că toată lumea are un răspuns la probleme și că facem un mare plan al turismului Marshall. Vom fi foarte exigenți cu privire la calitatea mediului înconjurător”, a spus el.

Acest plan va fi implementat de Bpifrance, o filială a Caisse des Dépôts dedicată întreprinderilor, a continuat oficialul francez, precizând că aceste investiții vor fi în special supuse unor criterii de mediu și digitale. „Trebuie să avem un turism nou care iese din criză, un turism care este mai durabil, mai participativ și mai digital”, a adăugat Sichel.

Grupul Caisse des Dépôts va investi 10 milioane de euro pentru dezvoltarea unei a doua flote Futuroscope.Adaugata pe : 13 / 05 / 2020.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun