site traffic analytics

FIHR a elaborat recomandări de prevenție sanitară pentru hoteluri

Federația Industriei Hoteliere (FIHR) a elaborat un set de recomandări privind măsurile sanitare care pot fi adoptate de către hoteluri, redactate în parteneriat cu firma de specialitate în prevenție și dezinfecție DiverseyRomânia, în baza legislației în vigoare din România, cunoscute până la data publicării acestuia.

Scopul recomandării este de a oferi hotelurilor și unităților HORECA direcții pentru informarea și pregătirea angajaților și primirea clienților. Firește, legislația și instrucțiunile autorităților naționale sau locale în vigoare privind sănătatea prevalează asupra acestor recomandări.

Atât hotelul, cât și turistul sunt responsabili pentru respectarea regulilor de igienă și ale distanțării sociale. Recomandările oferă indicații despre cum se scot corect mănușile de protecție, cum se dezinfectează și se spală mâinile, cum se folosește masca de protecție.

Fiecare hotel sau unitate HORECA trebuie să stabilească, pe lângă protocolul de curățenie, care este cel de bază, și dezinsecție, pentru combaterea epidemiologică. Este evident că de acum înainte, hotelurile vor avea protocol antiepidemiologic. Puteți găsi recomandările FIHR accesând acest link: https://www.fihr.ro/media/comunicate-presa/recomandaripreventie/Adaugata pe : 13 / 05 / 2020.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun