site traffic analytics

Republica Moldova este reprezentată în Asociația Europeană a Operatorilor de Turism

Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT) a devenit  membru cu drepturi depline al Asociației Europene a Operatorilor de Turism (ETOA). Decizia a fost parafată pe 12 mai 2020 la Londra.

ETOA este singura asociație din turism care reprezintă interesele industriei în Parlamentul European. Asociația reunește peste 1.200 de companii și acordă o atenție deosebită dezvoltării active a turismului.

Afilierea la ETOA prevede cooperarea pentru dezvoltarea schimbului turistic între Republica Moldova și țările Uniunii Europene, în vederea creșterii fluxului turistic spre Moldova, și deschide calea operatorilor moldoveni membri ai APIT la un număr important de resurse internaționale disponibile în premieră pentru industria turismului din Moldova.

Sergiu Manea, președintele APIT - "Membrii APIT au acces la bazele de date din peste 63 de țări și piețe, vor putea promova brandurile legendare și vestite ale turismului din Moldova în piețile țintă. Ghizii de turism afiliați agențiilor noastre vor putea obține legitimații de ghid recunoscute internațional prin intermediul ETOA.”

Vom organiza ateliere de lucru comune pentru atragerea investitorilor străini dintre membri ETOA; se vor organiza de tururi informative în Moldova pentru țările piețelor strategice din organizație. Membrii APIT pot organiza dialoguri cu partenerii străini cu privire la strategia de relansare și deschidere de rute noi, chiar zboruri  directe cu alte țări.

Toate cele de mai sus vin în ajutorul agențiilor și colegilor din întreg sectorul turistic din Moldova, cărora le suntem alături și în alte demersuri de sprijin a industriei turismului în țara noastră.”

Asociațiile au convenit să dezvolte și să participe în comun la programe și strategii internaționale pentru dezvoltarea turismului european post Covid-19, care determină procedura de intrare și ieșire a străinilor cu scopuri turistice în țările comunitare.

Despre APIT: Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova este organizația non-profit ce reprezintă interesele a peste 50 membri, cumulând mai mult de 2000  de lucrători din industria turismului în țara noastră.Adaugata pe : 15 / 05 / 2020.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun