site traffic analytics

TUNISIA LANSEAZĂ CAMPANIA #PREGĂTITĂ ȘI ÎN SIGURANȚĂ

Tunisia a pus în aplicare o politică în domeniul sănătății care o clasează printre primele țări din lume în privința gestionării crizei COVID-19 sub aspectul eficienței, anticipării și siguranței.

Trebuie remarcat faptul că Tunisia a înregistrat o rată de recuperare excelentă, punând în practică îngrijirea eficientă ale persoanelor spitalizate și măsuri sanitare riguroase.

 

Printre măsurile și realizările în domeniul sănătății, menționăm:

Implementarea strategiei de izolare a călătorilor a prevenit cel puțin 25.000 de infecții, și s-a început cercetarea genetică în laboratorul Charles Nicolle din Tunisia, respectiv s-a înființat echipa dedicată căutării vaccinului.

Tunisia a implementat, de asemenea, tehnologii moderne pentru a asigura siguranța cetățenilor săi: roboți pentru a monitoriza străzile, drone echipate cu carduri micro și camere de imagistică termică, dezinfecția recurentă cu UV, și s-au mobilizat laboratoare în camioane pentru a preleva probe și a le analiza într-un timp util, etc.

Continuând linia bunului start în privința luptei antivirus, Tunisia este de acum pregătită pentru a primi oaspeții săi în condiții de siguranță.

De aceea, pentru relaxarea călătorilor și pentru a pregăti relansarea, Ministerul Turismului și Meșteșugurilor din Tunisia a creat strategia numită  "Pregătit și în siguranță".

Adopatarea acestei strategii este obligatorie pentru toți actorii din domeniul turismului din Tunisia: Aceleași standarde vor fi cerute și aplicate pentru toți.

 

 

 

Pentru a realiza acest lucru, este imperativ să se monitorizeze punerea în aplicare al unui protocol intern în conformitate cu recomandările OMS. Aceste recomandări vor fi urmate și puse în aplicare de toate părțile interesate din domeniul turismului tunisian în scopul asigurării igienei și a curățării preventive datorită cărora se menține controlul asupra COVID-19 și va asigura sănătatea și siguranța turiștilor.

Iată un motiv în plus dar nu și cel din urmă pentru a vizita Tunisia. Climatul minunat, gastronomia delicioasă, regiunile sale frumoase, plajele sale mirifice, hotelurile și restaurantele sale splendide, cu toate măsurile de precauție necesare implementate, cu alte cuvinte: pregătite și în siguranță, pentru a oferi turiștilor experiența unei vacanțe relaxante și senine.Adaugata pe : 05 / 06 / 2020.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun